Habertürk 04.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, ikizlere bugün aşk konusunda eksik olan ne varsa bunları düzenlemek için her şeyden evvel gerçekçi olmalarını tavsiye ediyor.

İkizler burcu 04 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Sevgili İkizler, 4 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Venüs partnerinizle aranızdaki en mahrem paylaşımlardan tutun da ortaklaşa verilmesi, hareket edilmesi gereken konulara kadar her şeyin ele alınması, gözden geçirilmesi ve bu alandaki belirsizliklerin, sorunların dengeye kavuşturulması, çözümlenmesi adına önem taşımaktadır. Ayrıca Venüsü dispozite eden Satürnün 26 Ocakta başlayan geri hareketi bize şunu söylemektedir. –Sen şimdi aşka bakış açını, ilişkini, cinsel hayatını, mantık dışı duygularını, birbirinizle olan maddi ve manevi paylaşımlarınızı tekrar gözden geçir. Eksik olan ne varsa bunları düzenlemek için her şeyden evvel gerçekçi ol. Evet dostlarım, Venüsün geçtiği alan ve Satürn tarafından dispozite edilecek olması kimi İkizler için çocuklarıyla alakalı veya çocuk konusunun da önemini ortaya koymakta. Aşkın meyvesi olan çocuk konusunda bu dönemde tabii ki eşinizle beraber kesinlikle oturup düşünmelisiniz. İster çocuğunuz olsun ister sahip olmayı isteyin. Öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, maddi ve manevi anlamda durumunuzu gözden geçirmektir. Ardından geri hareketin bitiminde Haziran ayında bebek için doğru kararı verebilirsiniz.

İlişkisinde sorun olanlar Venüs Oğlak burcu geçişinde bilinçli olarak gözden geçirmelerde bulunmaları lazım. Madem ki Satürn geri hareketi aşk evinizde gerçekleşiyor. O zaman özellikle bu konuda ciddi manada düşünmek gerekiyor. Ekim 2010 tarihinden bu yana yaşananların tekrar önümüze geleceği bu dönemde geçmişin sorgulanması belki rahatsız edici olabilir. Ancak her geri hareket onarım süreci olduğuna göre, sizin de problemlerinizi bilinçli bir şekilde ele almanız ve yaşadığınız ilişkideki aksayan noktaları düzenlemeniz lazım. Burada önemli olan sağlam ve düzgün bir beraberlik için yüzleşmede bulunmaktır. Yani her iki tarafın da, eksiklerini ego saplantısı yapmadan önlerine koyarak düzeltmeye çalışmaları gayet doğru bir davranış. Sözgelimi geri hareket, daha önce ayrılmış veya aralarına husumet girmiş çiftler açısından da önem taşıyor. Venüs-Oğlak burcu seyrinde tekrar bir araya gelerek ilişkinizle alakalı konularda gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Peki uzun ömürlü olabilir mi? Eşleşim haritasında Satürn-Venüs arasında olumlu bir etkileşim varsa mantıklı bir şekilde oturup konuşabilirsiniz. Tabii ki burada ilişkinin niteliği son derece önemli. Eğer sevgi varsa, iki kişi de bir araya gelmeye istekli ise bu geri hareket toparlayıcı olabilir. Ne de olsa Venüs sizin öz yöneticiniz. Ancak çoktan bitmişse, her iki kişi de artık devamından yana değilse sözgelimi evlilerse nafaka veya parasal taksimle ilgili konuşabilirler. Dilerim ki, Terazi burcunda gerçekleşen bu ikinci geri hareket, problemlerinizi çözüme kavuşturmanızda sizlere olanak tanısın. Çünkü bana göre her geri hareket bir uyarıdır. Uyarıyı görmek, ciddiye almak gerekir. Bunu başaranlar tabii ki faydalar elde edeceklerdir. Bu yüzden Satürnden korkmanıza gerek yok. Satürn temel demektir, kuvvet demektir. Temeli sağlam olmayan hiçbir şey baki kalamaz.

Not: Sevgili İkizler, burada bir kısmını sunabildiğim son derece önemli Venüs-Oğlak geçişinin diğer yansımaları Şubat Aylık yorumunuzda ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum

Aydınlık dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER