Habertürk 05.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, partnerleri ve diğer kişilerle olan ilişkilerine mantıklı bakmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 05 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında bugün, partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkinize mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Onların sizden farklı insanlar, olduğunu unutmayınız. Sözgelimi sevdiğiniz kişi. Tabii ki ilişkinin temeli güçlü ise, ayrılık ortadan kalkar, bütünleşme başlar. Yeter ki duygularımızın özünde güzellik olsun. Güven olgusu günlük bu enerji altında gayet ön planda tutulmalı, bir tarafın çelişkili, merak uyandırıcı ve kafalarda soru işareti oluşturabilecek davranışlardan uzak durması gerekmektedir. Bugün siz veya partneriniz böylesi bir durumla karşılaştığınızda bunun nedenleri üzerinde olgun ve ılımlı bir şekilde yanaşarak sebeplerini öğrenmeye çalışmalıdır.

Saat 18:38 itibariyle Ay-Satürn arasındaki görünüm, ilişkideki ortak uyum duygusunun ne kadar önemli olduğunu göstermekte. Burada her iki taraf da, birlik ve beraberlik içinde el ele yürümek adına hoşgörülü davranmayı bilmelidir. Çünkü bu olduğunda, hedefe varmak çok daha kolaydır.

Güçlü bağlantılar kurabilmeniz, aktif bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER