habertürk 06.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, liderlik güçlerinin gayet yerinde olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 06 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili İkizler, yeni haftaya hızlı sonuçlar alma ihtiyacıyla başlarken, sözcükleri ustaca kullanabilir, düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklayabilirsiniz. Saat 06:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, bir çok alanda bilgilenme arzunuz size yeni deneyimler için cesaret aşılayabilir. Size bakanlar aslında ne kadar büyük bir donanıma sahip olduğunuzu bugün yakından izleme ve dinleme fırsatı bulabilirler. Liderlik gücünüz de bugün gayet yerinde. Eğer bir konuda size yetki verilirse, bulunduğunuz alandaki kişileri peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Saat 12:36 Ay-Satürn arasındaki güven verici görünüm, hem sanatsal olarak estetik anlayışınızı yükseltiyor hem de aşk konusunda seçiciliğinizi artırıyor. Zevkli haliniz, stiliniz ve duruşunuzla bir çok kişinin gözünde saygınlık kazanabilirsiniz. Zaten sizin de arzunuz kendinizi her yönden varlıklı ve özel bir birey olarak göstermek ve ifade etmek. Bu isteğinizde haksız sayılmazsınız doğrusu. Aşk hayatınızla ilgili meselelerde bugün şansınız gayet yüksek. En azından yıllardır ifade etmeye çalıştıklarınızı birilerinin fark etmiş olması sizi mutlu edebilir.

Saat 21:48 Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji sayesinde gündüz saatlerinde yaptığınız bazı görüşmelerin sonucu hakkında umutlanabilirsiniz. Birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacaklarını düşünebilirsiniz. Bu iyimser düşüncelerinize katılıyorum. Çünkü enerjiniz gayet hoş bir akşamı işaret etmekte.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER