Habertürk 06.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişkilerinin beslenebileceğini, aşklarının canlanabileceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 06 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler saat 07:09 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm, en başta yüzeyde duran sorunların çözülmesi gerektiğinin göstergesidir. Bazen şartlar öyle çetindir ki, kişi bir başkasının desteğine ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm bu desteğin ne kadar önemli olduğunu söylemektedir. İlişkisi sağlam temelli olanlar böyle bir etki altında birbirlerini konuşarak ileri adımlar atabilirler. İlişkisi yeni başlayanlar bir arada olmanın hazzını duyabilirler. Yaratıcılığınızı arttıran, kendinize olan güven duygunuzu yükselten Ay-Merkür olumlu görünümü ise, saat 08:49 itibariyle etkili olmaya başlayacaktır. Karşılaştığınız insanlar üzerinde etkili olmanızı, iz bırakmanızı, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayan bu enerji, duruşunuz, sözleriniz, sıcaklığınızla girdiğiniz ortamın gözbebeği olmanızda destekleyicinizdir.

Saat 17:29 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, aşkı canlandırıcı, ilişkiyi besleyicidir. Ancak ilerisi adına kalıcı bir karar vermektense her iki kişi de bir arada olmanın tadını çıkarmayı tercih edebilir. Saat 23:12-cumartesi 05:31 arasında Ay burcunuz üzerinde boşlukta kalacaktır. Herhangi bir konuda tarafsız gözlem yeteneğinizi devreye sokarak düşünmenizde fayda vardır.

Umduğunuzdan daha güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER