Habertürk 06.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, aşk hayatı ile ilgili konularda geçmiş bir ilişki tekrar gündeme gelebilir veya mevcut ilişkilerde sorunları çözebilmek mümkündür diyor.

kizler burcu 06 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili İkizler saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasında oluşacak olumlu görünüm sayesinde uygulamak istediğiniz yenilikleri sağlam temeller üzerinde inşa edebilmeniz, aksaklıkları çözüme kavuşturmak için el birliğinde bulunmanız kolaylaşıyor. Ayrıca çocuk sahibi olmayı düşünenler için olumlu enerjiler mevcut. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise geçmiş bir ilişki tekrar gündeme gelebilir veya mevcut ilişkilerde sorunları çözebilmek mümkündür. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek bir diğer olumlu görünüm, yeniliklerin hayata geçirilmesinde size güç aşılıyor. İnsan bu sayede amacı ne ise onun üzerine eğilerek her türlü mücadeleye hazır olduğunu açıkça kabul ediyor.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu devrede dinlenme arzusu son derece yoğundur. Kişi hem yeni başlayacak haftanın hem de iş konularında atacağı adımların sağlam bir temel üzerine oturtulması için bilinçli gözden geçirmelerde bulunmalıdır. Saat 21:39 itibariyle Venüs-Jüpiter arasında gerçekleşecek görünüm, ilişkinizi, maddi konuları, hedeflerinizi ciddi bir biçimde ele almanızı sağlayıcıdır. İnsan böyle bir etki altında umut etmek, hedeflerini elde etmek ister. Daha rahat bir şekilde yaşamanın yollarını kafasının içinde tasarlayabilir.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER