Habertürk 07.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, yapmayı düşündükleri yenilikler için maddi durumlarını gözden geçirebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 07 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili İkizler gün boyu etkili olacak Ay-Mars ve Ay-Venüs arasındaki görünümü, özel hayatınız ve parasal konularda güçlü hale gelebilmek ve duygusal açıdan tatmin olabilmek için eksikleri engelleri, gözünüzde büyütmenize neden olabilir. Oysaki sakinlikle düşündüğümüzde bunların halledilmesi mümkündür. Yeter ki, galeyana gelmeyelim ve mantıklı bir şekilde hareket edelim.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Herhangi bir konuda adım atsanız dahi, bunu boşluk sonrası yeniden gözden geçirmeniz veya düzenlemeniz gerekebilir. Bu zaman dilimi içinde, ailevi ve iş konularında sizin istediğiniz şekilde hareket edilmesi hoşunuza gider.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, sağlığınızla alakalı konular üzerinde konuşabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz yenilikler için maddi durumunuzu gözden geçirebilirsiniz.

Saat 23:40 sonrası Merkür-Satürn arasındaki olumlu görünüm, önümüzdeki birkaç gün boyunca etkilidir. Hem kendimizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilme şansına kavuşuruz hem de başkaları üzerinde hakimiyet kurabiliriz. Bir duyguyu, bir durumu olgun bir bakış açısıyla değerlendirebilir ancak ilkelerimize uymayan mevzularda da sesimizi kolaylıkla çıkarabiliriz. Aşkta özgür hareket etmeye çalışsak da aslında dengemizi korumak isteyebiliriz. Sosyal ilişkilerimizde takdir görme, beğenilme arzumuz yoğundur. Fakat bizi kimsenin çemberine almasına müsaade etmeyiz. Her şeyin uzun ömürlüsü ve güven hissi uyandıranı bizim için kıymetlidir.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER