Habertürk 07.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, iletişim konusunda hızlı ve aktif, girişim konusunda cesur ve atak, rekabet konusunda hırslı olacaklarını söylüyor.

İkizler burcu 07 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili İkizler haftanın ilk iş gününe Ay-Koç burcunun cesaret verici enerjisi altında adım atmaktasınız. Bu enerji, iletişim konusunda hızlı ve aktif, girişimler konusunda cesur ve atak, rekabet konusunda hırslı olmanızı sağlayıcıdır. Düşüncelerinizi gayet net ve açık bir şekilde ifade etmenizi sağlayan bu enerji, isteklerinizi elde edebilmenizde de size destektir. Ayrıca, bu enerji sayesinde haklarınızı mücadele ederek gözetebilir, gerekirse savaşarak ele geçirebilirsiniz. Kararsızlık çektiğiniz konularda ateşli ve öncü olan bu enerjiden yararlanarak şunu istiyorum ve elde edeceğim demeniz gayet kolaydır. Yalnız dikkat edeceğiniz husus, karşınızdaki kişi kim olursa olsun, ister yakınlarınız, isterse iş yaptığınız kişiler, konuşulanları çok iyi dinlemeniz ve ona göre hareket etmenizdir.

Günün diğer enerjileri altında, meraklı, atak ve son derece hızlı hareket etmenin gayet önemli olduğu görülmektedir. Gelişmeler ne yönde olursa olsun, siz asla içinizdeki umudu kaybetmeyiniz. Bu enerji, bireysel hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda orijinal yöntemler denemenizi ve iş alanınızda yeniliklere açık olduğunuzun göstergesi olarak değerlidir. Özellikle otoritelerle olan ilişkinizde kendinize olan güveninizi yansıtmanız size çok şey kazandırabilir. Özgürlük dürtünüzü bulunduğunuz alanda yenilikler uygulamak üzere kilitlediğinizde başarmamanız diye bir durum söz konusu olmayacaktır.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER