Habertürk 08.06.2011

İkizler burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, gerçekçi hedefler belirleyebileceklerini, ideallerine sahip çıkabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

İKİZLER burcu 08 Haziran 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili İkizler yeni gün Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, yeteneklerinizi ortaya koyabilmenizi ve parasal konularda bugün akıllı bir şekilde hareket edebilmenizi sağlıyor. Eğer aklınıza kazanmayı koyduysanız etrafınıza bakmanız yeterli. Çünkü bugün gözlem gücünüz oldukça yüksek ve deyim yerindeyse burnunuz gayet iyi koku alıyor.

Saat 10:03 itibariyle Ay-Pluto arasında oluşan görünüm, kendiniz için gerçekçi hedefler belirlemenizi, ideallerinize sahip çıkmanızı sağlıyor. Ayrıca düşündüğünüz bir takım yeni değişimler için paranın önemli olduğunu, benzetme yerindeyse bilmediğiniz sularda yüzerken dikkatli olmanız gerektiğinden söz ediyor. Şimdiden ziyade geleceği merkez alarak hareket etmenin faydalı olduğunu söylemeliyim.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür zorlu görünümü iletişimde bulunmanın, gözlem yapmanın ve akıllıca hareket etmenin bizi huzursuzluktan koruyacağını işaret ediyor. Ev sınırları içinde herkesin birbirine karşı anlayışlı olması gerektiğinden dem vururken, sözcükleri iyi seçmemiz gerektiğini hatırlatıyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER