Habertürk 09.05.2011

İkizler burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, parasal konularda akıllı davranmayı ve tahriklere kapılmamayı tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

İkizler burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili İkizler, saat 09:52 de, Ay Mars ile zorlu bir görünüm yaptıktan sonra boşluğa girecektir. Saat 12:35 olana dek devam edecek bu iki oluşum altında, parasal konularda akıllı davranmak, tahriklere kapılmamak yerinde olur. Acil kararlar almamalı iki misli dikkatli olmalısınız. Çünkü maddiyat hayatın neredeyse tümünde etkili. Siz bu zaman dilimi içinde planladığınız ödemelerinizi yapabilir, bütçenizle ilgili aylık rutininiz için gereken hesaplamaları gözden geçirebilirsiniz. Daha önceden verdiğiniz bir kararda değişikliğe gitmek sakıncalı olabilir.

Saat 12:35 itibariyle Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, yakın çevrenizle olan her türlü haberleşmede, girişimde bulunma ve iletişime geçmede baskın taraf oluşturmanızı sağlayıcıdır.

Saat 18:44 itibariyle Venüs ile yöneticiniz Merkür gökyüzünde kavuşmuş olacaklar. Sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınızla olan temasınız ve yenilikler konusunda aktif olma ihtiyacınız bu etki altında ön plandadır. İsteklerinizi başka insanlara direkt bir şekilde ifade edebilir, çevrenizle güçlü temaslarda bulunarak kendinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Liderlik gücünüzü konuşmalarınızda hissetmek gayet kolaydır. Sanatsal gruplar, kültürel topluluklarda yeni insanlara tanışmanız mümkündür. Daha önceden arkadaş olduğunuz kişiyle yeni bir ilişkiye başlayabilir veya sevgilinizle dostça paylaşımlarda bulunmaya çalışabilirsiniz. Etkin ve oldukça güçlü arkadaşlar edinme isteğiniz bu enerji altında yoğundur. Ancak her ne olursa olsun, gelişmeleri iyi izlemek gayet önemlidir.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER