Habertürk 01.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, koçlara bugün toplum içinde kendilerini ifade etme ve isteklerini elde etme arzularının ön planda olacağını belirtiyor.

Koç burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar, Ay-Oğlak burcu seyrinin son günündeyiz. Bugün toplum içinde kendinizi ifade etme ve isteklerinizi elde etme arzunuz ön planda. Ancak psikolojik olarak kendinizi baskı altında hissettiğiniz için, karşınızdaki muhatabınız kim olursa olsun, bir sözüyle veya tavrıyla sizi sinirlendirmesi mümkün. İş veya yaşam biçiminize göre şu andaki durumunuz oldukça hassasiyet taşıyor. Bir yandan saygınlığınızı muhafaza etmek, başarılı olmak için ter dökerken, diğer yandan gecikmeler, tersliklerle mücadele etmek zorundasınız. Bunlar tabii ki kolay değil.

Nitekim saat 18:41 itibariyle Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Böyle bir enerjinin etkisi altında, mantık ve duygular aynı rotada ilerlediği için sağlıklı bir karar vermeniz kolay olmayabilir. Size tavsiyem kendinize yüklenmemeniz ve durumunuz hakkında ani kararlar vermemenizdir. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasındaki boşluk saatlerinde şöyle bir geriye yaslanarak içinde bulunduğunuz hali, sizi rahatsız eden konuları sakince bir düşünmenizdir. Belki de gözünüzden kaçan bir ayrıntı, sıkıntılarınız için yeni bir çıkış yolu bulmanızı sağlayabilir.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER