Habertürk 10.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, aşk hayatlarındaki meselelerde hakimiyetlerinin yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, Ay-Aslan burcu etkinliği altında her konuda, alkışlanmak, onaylanmak, hayatın tadına varmak, sözünüzü dinletmek, liderliğinizi kabul ettirmek ve galip gelmek isteyebilirsiniz. Egonuzun bu denli yükselişi aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerindeki hakimiyetinizi de yükselticidir. Hedefinin farkında olan birey, taviz vermeye yanaşmayacak, doğal olarak parlamak isteyecektir. Ancak bugün ilkdördün etkisi altındayız. İsteklerimizi elde etme anlamında esnek düşünmekte fayda var.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün, güvenli yaşama arzunuzu yükseltebilir. Size önerim, kesinlikle kendinize olan inancınızı kaybetmemenizdir. Her ne kadar bazı konular içinden çıkılmaz olsa da, sizi güçlü tutacak olan tek olgunun maneviyat olduğunu biliniz. Siz inancınızı beslediğiniz ve güzel şeylerin olacağını umut ettiğiniz sürece, hiçbir engelin sizi durması mümkün olamaz.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER