Habertürk 11.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, parasal konularda amaç ve hedeflerini gözden geçireceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar saat 10:03 itibariyle kazanç evinizde seyrini sürdürecek Mars, parasal konular üzerinde amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirme, kaynaklarınızı endişeden uzak verimli bir şekilde değerlendirme anlamında etkilidir. 21 Haziran tarihine kadar devam edecek bu enerji ve ardından 16 Mayıs tarihindeki Venüs-Boğa burcu geçişini de hesaba katarsak, eş veya iş ortağınızla alakalı konularda daha dikkatli ancak bir o kadar da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu enerji maddecilik ve kişinin kendi değerini sahip olduklarıyla ölçmesi şeklinde bir yansıma yaratabilir. Risk en aza indirgenir. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve saat 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Bu iki oluşumun etkisi iyimser düşünme ve risk almanın işareti. Jüpiterin burcunuzda ilerlemesi ise, isteklerinizi dayatmanız ve açık fikirliliğiniz anlamında. Merkür genel olarak yakınında bulunan gezegeninin niteliklerine kolayca uyum sağlar ve onunla bütünleşir. Bu durum gösteriyor ki gün boyu eylemlerde bulunma, ifadelendirme, harekete geçerek elde etme dürtülerine sahipsiniz. Çevrenizdekileri etkileme gücünüz fazlasıyla yoğun. Sizin gibi düşünmeseler de bunun pek umrunuzda olacağını sanmıyorum. Eğer kafanızın içinde yapmayı düşündüğünüz bir şey varsa bunu ne yapıp edip yerine getirmek isteyebilirsiniz. Şansınıza bugün oldukça güvenmektesiniz. Ay-Aslan burcunda olduğu için genel olarak aşk-çocuklar-yolculuk-haberleşme ve yeniliklere hevesle atılabilirsiniz.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız. Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER