Habertürk 11.04.2011

Koç burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, doğru prensipler dahilinde olgun ve ılımlı bir şekilde amaçlarına ulaşmalarını öneriyor.

Koç burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Koçlar yeni haftamız Yengeç burcunda ilerlemesini sürdüren Ay etkisi altında başlıyor. Kendinize ait olan her bir mesele ve duyguyla alakalı subjektif düşünebileceğiniz bugün, dışa karşı sert görseniz dahi, kendi içinizde oldukça kırılgansınızdır. Duygusal olarak en ufak bir terslik veya durum karşısında bildiklerinizi savunmaya kalkışırsınız. Bunun nedeni kendinizi güvende hissetme arzunuzdur. Her şeyi eşelersiniz, kendi duygularınıza aşırı önem gösterirsiniz. Çevrenizdeki insanların da bunlara önem vermesini beklersiniz.

Saat 15:05 itibariyle Ay, Güneş ile ilkdördün görünümü yaparak boşluğa giriyor. Böyle bir etki altında, 3 Nisan tarihinden bu yana yapmış olduğumuz girişimleri, aldığınız kararları ve yaptığınız planların dış dünyadaki geçerliliğini sorgulayabilirsiniz. Bir yandan isteklerinizi dış dünyada elde etmek için mücadele verirken, diğer insanların(aile-eş-iş ortağı) tepkilerini düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sıkışmışlık içinde kimi zaman kendinizi cenderede hissedebilirsiniz. Duyguların isteklerle çarpışabileceği böyle bir enerji altında yapılması gereken öncelikle kendinizden uzaklaşmamaktır.

Saat 15:05-Salı 06:37 arasında Ay boşlukta kalacak. Uzun boşluk saatleri boyunca iç dünyanız, güvenliğiniz, aileniz, iş hayatınız, ilişkileriniz ve kendinizle alakalı olarak ani kararlar vermemeniz, bilinçli hareket etmeniz gayet yararlı olur.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasındaki zorlu görünüm, iş hayatı ve toplumsal yaşamda isteklerini elde etmek isteyen bireyin verdiği güçlü mücadelenin göstergesidir. Ancak bu mücadele çatışma ve sertlik içerebilir. Yani kişi ne olursa olsun zirveye çıkmak için, sınır ve kuralları hiçe sayabilir. Oysaki bu enerjiyi güce dönüştürmen sırrı, doğru prensipler dahilinde olgun ve ılımlı bir şekilde amacınıza ulaşmaktır. Güç kullanarak değil.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER