Habertürk 12.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (12 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, değişik olması adına beklenmedik kararlar almamayı, bilinçli şekilde gözden geçirmeyi tavsiye ediyor.

Koç burcu 12 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (12 Mart 2011)

Sevgili Koçlar, 12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Uranüs, hızlı değişimlerde bulunmanız adına size destek verdiği gibi, sizi aynı noktada kalmadan ilerlemeniz adına da teşvik eder. Ancak unutmayalım ki, bu aşırı hızlanma bazen yanlış yollara sapmanıza da neden olabilir. Uranüs beklenilmeyeni getiren ve bunu hayatınıza sürpriz bir şekilde dahil eden bir astrolojik fenomendir. Hem de öyle bir zamanda getirir ki, ne eski düşüncelerinizin ne de davranışlarınızın artık aynı olmadığını, farklılaştığınızı, yeni bir gerçekliğe özgür bir biçimde geçiş yaptığınızı hissetmeye başlarsınız. Daha doğrusu rutin bir gidişatın artık sizi doyurmayacağının gayet iyi farkına varırsınız. Uranüs-Koç burcu geçişinde, yenilik hevesimiz öncelikle kişiliğimiz üzerinde etkili olacağından, giyim tarzımızda, yaşantımızda, hal ve davranışlarımızda özgürlüğün izlerine rastlamak mümkün.

Şimdi yeni yürümeye başlamış ve etrafından ne var ne yok diyerek anlamaya çalışan bir küçük çocuk gibiyiz. Hevesliliğimiz nedeniyle bizi durdurmak zor gibi gözükse de, Satürn-Terazi burcu seyri başkalarının bizim hayatımız üzerinde tesirli olabileceğini gösteriyor. Yani yeni bir şeyler yaparken aslında bizi kontrol eden ve yeri geldiğinde uyarabilecek bir büyüğün varlığını unutmayalım. Uranüs 10 Temmuz-10 Aralık tarihleri arasında geri hareket yapacaktır. Bu devrede sıra dışı tavırlar, kendinizi ortaya koyma anlamında dışa karşı yabancılaşmış hissetme, fazlasıyla ilerici düşünme, istekleriniz konusunda başkaldırı tarzında tavır gösterebilirsiniz. Benim tavsiyem bu dönemde değişiklik olsun diye beklenmedik kararlar almamanız, yaşamınızla alakalı değişimler konusunda bilinçli bir gözden geçirmede bulunmanızdır.

Hayatınızdaki yenilikleri akıllıca planlamamız ve arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER