Habertürk 12.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, maddi kazanç elde etme ve yatırım yapma anlamında şanslarının yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar yeni gün Başak burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerjinin sayesinde üretkenliğiniz öne çıkıyor. Özellikle çalışma hayatında olan kişiler bugün işlerini düzene koyabilir, yarım kalan işlerini bitirebilir, hangi meselelerin önemli olduğunu saptayabilirler. Kişisel bakımınızla ilgilenme ve sağlık konularında da günü olumlu yönde değerlendirmek mümkün.

Saat 11:28 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Mars, Neptün ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu gayet hoş bir yansımadır. Maddi kazanç elde etme, birikimlerinizi değerlendirme veya yatırım anlamında şansınız oldukça yüksek. Bu ideallerinize uygun bir yaşam kurabilmeniz anlamında sizi destekleyen, iç görünüzü aydınlatarak size umut aşılayan bir enerjidir. Karşınıza yeni fırsatların çıkmasını ve bu fırsatları yerinde, zamanında kullanmanızı sağlar. İdeallerinizin peşinden koşarak başarılı olmanızda size ışık olur. Bağlılığınızı arttırır ve maddi-manevi anlamda yol göstericidir. Size yönelen zorlukları ortadan kaldırır ve sizi kötülüklerden koruyarak maneviyatınızı yükseltir. Yükselen inancınız, yeteneklerinizi paraya dönüştürmenizde size rehber olur.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER