Habertürk 13.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, özgür düşünmeye çalıştıkları halde sistemin kurallarına ayak uydurmak zorunda kalabileceklerini söylüyor.

Koç burcu 13 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Sevgili Koçlar Pazar günümüz güçlü bir oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Güneş ve Ay arasında meydana gelecek ilkdördün, etrafınızdaki insanların sizin hakkınızda ne düşündüğü, içinde bulunduğunuz durumun ne şekilde sonuçlanacağı, hayatınızın hangi yönde ilerlemekte olduğu konularında kafanızın karışmasına neden olabilir. Bazen başkalarının duymayı istediklerini söyleyebilirsiniz, bazen de sizi üzmeye çalışanları devre dışı bırakabilirsiniz. Kimi zaman sezgilerinizin sizi yönlendirmesi mümkünken, çoğu zaman birilerinin etkisi altında kalabilirsiniz. Aslında değişim yanı başınızdadır, hatta gölgeniz gibi sizi izlemektedir. Fakat nedense bağımlılıklarınızın, alışkanlıklarınızın kurbanı olabilirsiniz. Kimileriniz için bu durum tamamen sabırsızlık halinizdir. Yani hayatınıza yeni bir yön vermek için şu aralar özellikle sakin ve temkinli hareket ederek, endişelerden uzak bir şekilde beklemeniz lazımdır.

Fakat nedense bunu başarmakta zorluk çekersiniz. Aslında özgür düşünmeye çalıştığınız halde, içinde bulunduğunuz sistemin kurallarına boyun eğebilirsiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki, ne durumda olursanız olun bir konuda karar verme aşamasında iseniz, ilerlemek istediğiniz yön hakkında bütün verileri toplayın. Yani gitmek istediğiniz yol, varmak istediğiniz konum veya ulaşacağınız hedef hakkında geniş bir bilgi sahibi olun ve değişime açık olun. Çünkü aşırı duyarlı davranmaya çalıştığınız sürece önünüzde açılan yolun farkında olmanız ve ilerlemeniz mümkün olmaz.

Pazar gününüz umduğunuzdan daha güzel geçsin. Sevdiklerinizle bir arada olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER