Habertürk 13.04.2011

Koç burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, kişisel gelişim ve insanlar üzerinde pozitif etkiler bırakma konularında olumlu bir gün geçirebileceklerini söylüyor.

Koç burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz Ay-Aslan burcu geçişiyle devam ediyor. Böylece coşkulu oldukça etkili enerjiler altında güne başlamaktasınız. Girişimciliğin öncüsü olan sizler için, kendinizi en güçlü şekilde ifade etmeniz anlamına gelen bu enerji sayesinde, kişisel gelişiminiz anlamında olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Parlamak ve yükselmek ihtiyacının yoğun olduğu bugün, saat 11:48 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu etkisi altında insanlar üzerinde etkili olmanız gayet kolaydır. Kendinize has tavırlarınızla girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olabilir veya olabilmek adına en etkili yönlerinizi sergileyebilirsiniz. Hatta sizi taklit etmeleri, merkez almaları gururunuzu fazlasıyla okşayabilir. Saat 13:50 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünümün etkisi altında, ş yapma becerikliliğiniz oldukça yüksektir.

Verilen işleri başarıyla tamamlayabilir, bunun için amirlerinizden övgü alabilirsiniz. Tabii ki her enerjinin olumlu veya olumsuz kullanımı kişiden kişiye değişebilir. Benim tavsiyem bu enerjiyi insanlar üzerinde baskı kurmak adına değil, bizzat cömert paylaşımlarda bulunarak farklılığınızı göstermek adına kullanmanızdır. Saat 22:58 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu etki sayesinde cesaretle ilerlemek ve ele geçirmeyi düşündüğünüz alanlarda öne çıkmak arzunuz yoğunlaşır. Saat 22:58-Perşembe 09:41 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Ertesi güne uyanırken iş konularında sabahın erken saatlerinde dikkatli olmak faydalıdır.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER