Habertürk 13.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, başarılı olmanın yolunun kendilerine güvenmek, dürüst yaklaşımlarda bulunmak ve sabırsızlıktan uzak durmaktan geçtiğini vurguluyor.

Koç burcu 13 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar 13 Şubat 2010-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde devam edecek Kuzey-Güney düğüm geçişi başta yüksek eğitim hayatınız olmak üzere, yabancı ülkelerle ilişkili ve yolculukları kapsayan konular üzerinde kendinizi geliştirebilmeniz anlamında faydalıdır. Seçimlerinizde kendiniz adına en doğru olanı saptamanızda başarılı olmanızı sağlar. Yayıncılık, öğretmenlik, satış, tercümanlık, reklamcılık, hukuk, eğitim görevlisi, danışmanlık, turizm alanında söz sahibi olmanızı ve inandığınız bir dava uğruna verdiğiniz mücadelede başarılı olmanızı kılar. Bilinç aydınlığı, sezgi gücü sağlayan bu geçiş, açık ve net bir iletişimde bulunmanız adına destekleyicidir. Başkalarının ne söylediğini merak etmek yerine, sizin bizzat yükselen sezgileriniz yoluyla bilinmeyenleri öğrenmenizi sağlar. Birileriyle iyi geçinmek için onların sizden beklediği sözleri söylemek yerine, sizin ne düşündüğünüzün önemli olduğunu hatırlatır ve size bunu öğretir. Projeler hazırlamak, yazım ve konuşma yeteneklerinizi geliştirmeniz için sizi teşvik eder. Hedeflerinize erişmenizi sağlayan ruhsal aydınlanmanızda kilit rolü üstlenir. Bu aydınlanma doğal olarak başarılı olmanızı sağlar. Kimseye bağımlı kalmadan kendi yolunuzu çizmenizi destekleyen Kuzey düğüm yeni çevrelere girmenizde, ufkunuzu genişletmenizde destektir. Burada önemli olan sizin kendi kendinize telkinde bulunarak kararlılık göstermenizdir. Ne istediğinizi biliyorsanız, onu nasıl elde edeceğinizi bu geçiş sırasında öğrenmeniz ve hedefinize varmanız kolaylaşacaktır. Sizin gibi düşünmeyen kişilerle tartışarak zaman kaybetmemeniz son derece önemlidir. Gelecek konusunda umutlarınızı arttıran Kuzey düğüm, olumsuz düşüncelerden sizi uzaklaştırarak içsel güveninizi yükseltir. Bu geçişte başarılı olmanın yolu, kendinize güvenmek, dürüst yaklaşımlarda bulunmak, sabırsızlıktan uzak durmaktır. Bunu başardığınızda geleceğinizi olumlu manada çizebilmeniz gayet kolay olur.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansımaları ele alınmıştır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER