Habertürk 14.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Koçlara bugün, halledemedikleri işlerini farklı bir yöntemle yoluna koyabileceklerini söylüyor.

KOÇ burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar saat 07:09 itibariyle Ay-Neptün arasında oluşacak görünüm, belirlediğiniz prensipler doğrultusunda kendi bildiğiniz şekilde ilerleme arzunuzu gösterir. Ancak inandığınız ve savunduğunuz düşünceleri uygulama safhasında zorluklar yaşanabilir. Dikkatli olmak, aksaklıkların önüne geçilmesinde faydalıdır.

Saat 12:54 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, sabah halledemediğimiz işleri farklı bir yöntemle yoluna koyabilmemizi sağlayıcıdır. Heyecanlanırız ancak işler istediğimiz gibi ilerlediği için rahatlamamız mümkündür.

Saat 14:52 Ay-Chiron arasındaki zorlu görünüm özellikle hukuk davaları, ticari konular, kontrat, ilişkiler, yolculuk ve görüşmeler anlamında işi şansa bırakmamanın, bilgilenmenin önemini işaret etmektedir. Bizi zayıf görmemeleri için, açık vermemeye dikkat etmemeliyiz.

Saat 15:47 sonrası Ay-Venüs karşıt görünümü altında, özellikle ilişki sorunları gündeme gelir. Herkes kendi payına konuşur, düşünür ancak bir türlü arzulanan ılımlı ortamın sağlanması mümkün olmaz. Yeni tanışmalarda bu enerji heyecan vericidir.

Saat 23:19 Ay-Satürn olumlu görünüm, kendimizi daha rahat hissetmemizi, güvenliğimiz konusunda içimizin bir parça rahat etmesini sağlar. Yaşça büyük kişiler bize destek verir veya biz kendimizden küçüklere yardımcı olabiliriz.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER