Habertürk 14.04.2011

Koç burcu günlük yorumu (14 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, duygusal yönde düşünmek yerine mantıklı şekilde hareket etmelerinin çok daha faydalı olacağını söylüyor.

Koç burcu 14 Nisan 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (14 Nisan 2011)

Sevgili Koçlar, yeni günümüz Ay-Başak burcunda enerjisiyle başlıyor. Başta ailenize olan hizmet duygunuz olmak üzere evinizle ilgili konular üzerinde bugün daha fazla durabilirsiniz. Yani bir yandan mesleki konulardaki sorumluluklarınızın üstesinden gelmeye çalışırken diğer yandan ev sınırları içindeki işlerinizi ihmal etmemeniz gerekebilir. Bu durum tabi ki belli bir yoğunluk ve aktiviteyi beraberinde getirebilir. Aynı anda birden fazla iş ve detayla uğraşmak Ay Başak burcu etkinliği altında yorucu olabilir. Hatta kendinizle alakalı olmayan işlerle de ilgilenebilirsiniz. Bir büyüğünüz, kardeşiniz veya çocuğuyla alakadar olmanız gerekebilir.

Gün boyunca herhangi bir iletişim yoluyla bu kişi veya kişilerle bağlantı kurmaya çalışabilirsiniz. Duygusal yönde düşünmek yerine, mantıklı şekilde hareket etmeniz çok daha faydalıdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Kendinizi güvende hissedebilmeniz için mükemmellik olgusunu ön planda tutmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Gün boyu, eviniz ve iş hayatınızla alakalı konularda önem verdiğiniz bir diğer nokta, aksaklıkları çözüme kavuşturma arzunuzdur. Böylece kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

Gözleriniz daima güzelliklerle karşılaşsın. Hoş bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER