Habertürk 15.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Koçlara bugün, onları hedeflerine götürecek yol üzerinde sabır ve kararlılıkla yürümelerini tavsiye ediyor.

KOÇ burcu 15 Haziran 2011 yorumu


Sevgili Koçlar 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, akademik veya yüksek eğitimle alakalı konular, yabancı dil gelişiminiz, uzak bir ülke veya şehre iş, eğitim veya evlilik dolayısıyla yerleşiminiz, eşinizin akrabaları, gönül ilişkileriniz, hukuk ve yasalarla ilgili tüm işleriniz, danışmanlık konuları, geleceğinizle alakalı mevzularda yaşamınızı gözden geçirişiniz, din ve inancınızla alakalı her şey, yabancı ülkelere olan seyahatleriniz gibi geniş bir alanda etkili olması muhtemel meselelerle ilgilidir. Hayatınızı yakından ilgilendiren tüm meseleleri tekrar gözden geçirerek uygulamalarda bulunmaya hazır olacağınız bu oluşum sayesinde, kendinizi oldukça istekli ve cesur hissedebilirsiniz. Yapılması gereken, eksiklerin bilincinde olunarak tamamlamaya çalışmaktır. Kimileriniz bu dönemde yüksek okul sınavlarını kazanarak yaşamınıza yeni bir yön çizebilir, kimileriniz ise vatan borcunuz için yuvanızdan ayrılabilirsiniz.

Bazılarınız ise evlenmeyi düşünebilir. Her ne olursa olsun bunlar yaşamın gerçekleridir. Bu yoldan daha önce geçen diğer insanlar gibi simdi siz de, hayatınız adına bir karar vermek durumundasınızdır. Burada yapılması gereken, sizi hedeflerinize götürecek yol üzerinde sabır ve kararlılıkla yürümektir. Ancak bu yönde ilerlerken yakın çevrenizdeki insanların baskıları karşısında iletişimi kesmeden gerekli dengeyi sağlamaktır. Şunu unutmayalım ki, tercihlerimiz konusunda karar verecek olan biziz. Fakat doğru tercihi bulmak için etraflıca düşünmemiz de bizim iyiliğimiz icabı gereklidir.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER