Habertürk 15.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (15 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, ilişki ve ortaklık konularında eskiye ait meseleleri tekrar ele alabileceklerini söylüyor.

Koç burcu 15 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (15 Mart 2011)

Sevgili Koçlar saat 03:35 itibariyle Venüs-Satürn olumlu görünümü altında güne adım atıyoruz. Venüs Kova burcunda ilerlediği için özellikle grup ilişkilerinde ve insanlarla olan temasımızda hem liderlik gücümüzü yükseltiyor hem de bizi bağlantılarda bulunmaya sevkediyor. Satürnle yaptığı görünüm ise bu bağlantıların sağlam temeller üzerine oturtulması adına bize kuvvet veriyor. Durumlara gerçekçi bir şekilde bakmamızı sağlıyor. Hedefimizi gözden geçirmemizi ve şu an durduğumuz noktadaki eksiklerimizi tamamlamamız gerektiğini hatırlatıyor. Eskiye ait meseleleri özellikle ilişki ve ortaklık konularında tekrar ele almamızı sağlıyor. Ancak burada dikkat edeceğiniz nokta, bugün yaptığınız ayarlamaların birkaç ay sonra tekrar ele alınabileceğini bilmenizdir. O nedenle illaki olumlu sonuç almalıyım tarzında inatçı davranmamak gerekiyor.

Saat 12:05-21:33 arasında Ay Yengeç burcunun son derecelerinde boşluğa giriyor. Hiçbir gezegenle görünüm oluşturmayacağı için doğal olarak herhangi bir aktivite veya girişimde sonuç almamız pek kolay değil. Bu zaman dilimini ailemiz, duygu dünyamız ve mahrem konularımız üzerinde düşünerek geçirmek faydalı. Saat 21:33 sonrası Aslan burcunda ilerleyen Ay, enerjimizin yükselmesini, duygularımızı kendimizden emin bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. İlk buluşma, çocuklarla ilgili konular, aşk hayatımız, sanatsal mevzularda enerjimiz gayet yüksek.

Birbirimize destek vererek ilerlememiz, sorunlarımızı birlikte aşabilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER