Habertürk 16.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (16 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Koçlara bugün, güç ve kontrolü elde tutmak adına hoşgörüsüz davranışlar sergilememeye dikkat etmelerini tavsiye ediyor.

KOÇ burcu 16 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (16 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar, 16 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yengeç burcundaki seyri, ailenizi yakından ilgilendiren konular üzerinde duyarlı hale gelmenize neden olabilir. Ev alanı içindeki iletişimin sakin ve sabırlı olacak tarzda düzenlenmesi, dışarıdan gelebilecek etkilere karşı dikkatli olunması gerekir. Sorunlarınız ne olursa olsun aile birliğinizi muhafaza etmeye çalışmalısınız. Tepkisel davranışlarda bulunmamalı, eğer haksızsanız bunu kabul edebilecek kadar olgun ve çözüm bulmaya istekli olmalısınız. Yengeç burcunda ilerleyen Merkürün en zorlu yanı tarafsız düşünmeyi engellemesidir. Olaylara sadece kendi bakış açınızla yanaşabilir ve haklılığınız konusunda ısrar edebilirsiniz. Kısaca duygusal düşünmenin etkili olduğu bir süreçtir. Objektif düşünülerek ayarlamalar yapılırsa herhangi bir sorun çıkmaz.

Bu dönemde evinizin, ailenizin güvenliği konusu önem arzeder. Sık sık bir araya gelmeniz, bütünlüğünüzü korumak adına dışarıya ser verip sır vermemeniz, kendi yağınızla kavrulmaya çalışmanız mümkündür. Geçmişte yaşanan ve ailenizi yakından ilgilendiren konular bu dönemde ev sınırları içinde görüşülebilir. Aslında bunların tümü sizi duygusallaştırıcıdır. Bu dönemi olumlu geçirmenin yolu, elbirliğinde bulunmak, ılımlı hareket etmek, olayları büyütmemektir. Gelelim Merkür-Yengeç burcu geçişinde dikkate alınması gereken tarihler: 18, 19, 21 Haziran. Bu tarihlerde hem aileniz, hem partneriniz hem de genel olarak sağlığınızı düşünerek birbirinize karşı anlayışlı olmanız faydalıdır. Sen ve ben demek yerine biz olmanın güzelliğini muhafaza etmeye çalışınız. Güç ve kontrolü elde tutmak adına hoşgörüsüz tavırlar takınmak, sert konuşmalar, subjektif düşünmek dirlik ve düzenin bozulmasına neden olabilir.

Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER