Habertürk 16.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, sorunlu aşk yaşıyorlarsa iki misli tedbirli olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında güçlü bir konumda olduğu Boğa burcunda seyrine başlayan partner evinizin yöneticisi Venüs, beraberlik konusunda ciddiyet ve sağlamlık içinde düşünülmesi gerektiğinin göstergesidir. Sahip olduğunuz değerlerinize gerek maddi ve gerekse manevi anlamda önem vermeye yani yaşadığınız ilişkinin veya içinde bulunduğunuz durumun ne anlama geldiğini sorgulamaya çalışınız. Venüs Boğada yönetici olduğundan zaten ister istemez yaşadığınız beraberliğin hayatınızdaki önemini sorgulama gereği duyacağınız için bu coşkunluk belli bir dengede kalabilir diye düşünüyorum. Tabii ki doğum haritanızdaki enerjiler bunun ne derece doğru şekilde yapılacağının göstergesidir. Venüs Boğa burcu etkisi altında, temeli sağlam olan ilişkiler açısından sorun olmadığı gibi aksine birbirinize daha fazla kenetlenmeniz, ileriye yönelik neler yapmak istediğinizi belirlemeniz, eksiklerinizi tamamlamaya çalışmanız kolaydır.

Ancak sorunlu bir aşk yaşıyorsanız, iki misli tedbirli olmak ve gerçekleri göz önüne alarak düşünmek lazım. Karşılıklı olarak konuşmalı, aksayan durumlar mercek altına alınmalı ve neler yapılması gerektiği saptanmalıdır. Fakat bunu yaparken ani ve dürtüsel hareket etmemek gerekiyor. Çünkü henüz tam olarak bir adım atmak mümkün değil. Ayrıca kendinizi ve fikirlerinizi ilişki içinde, inatçı bir şekilde kabul ettirmeye çalışmak yanlış olabilir. Karşınızdaki kişinin kimlik özelliklerine kendiniz kadar saygı göstermeli veya ilişkinizin sorunlarını bahane ederek birbirinizi kırmamanız lazım. Yani her iki kişinin sakin bir şekilde değerlendirmelerde bulunması lazım.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül, aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER