Habertürk 17.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, herşeyi kontrol etmeye çalışmamalarını ve olayları akışına bırakmalarını tavsiye ediyor.

Koç burcu 17 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz Ay-Aslan burcu seyrinin, insanlar üzerinde etkili olmamızı sağlayan enerjisi altında başlıyor. Etrafınızdaki dünyayı içtenlikle selamlayacağınız bugün, değişen koşullara çabucak yanıt verebilir, her aktivitede ön planda olmayı tercih edebilirsiniz. Duruşunuz ve kendinizi ifade ediş biçiminizle –hayat her şeye değer sözünü benimsiyor gibisinizdir. Bu ateşli sabit enerji, önderlik duygunuzu besleyici ve aktivitede bulunarak insanların ilgisini çekmenizi sağlayıcıdır. Eğer bugün herhangi bir konuda fikrinizi ifade etmeniz gerekiyorsa bunu öylesine kuvvetli yaparsınız ki, sizi dinleyen kişinin gıptayla yüzünüze baktığını hissedebilirsiniz.

Son görünümünü Neptünle yaptıktan sonra saat 21:59-22:53 arasında boşlukta kalacak Ay, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde kendinizi tam anlamıyla ifade edebilmenizi, hakimiyet kurabilmenizi zorlaştırabilir. Özgüven duygunuzda iniş ve çıkışlar meydana gelebilir. Bu ruh hali gerilimli davranmanıza neden olmasın. Durumunuzu abartmayınız.

Saat 22:53 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında ise, saplantılı yönde düşünmeyiniz. Her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını olduğu gibi kendinizi de affetmeniz yararlıdır. Böylece yeni güne moraliniz yüksek bir şekilde başlarsınız.

Doğan yeni gün, tüm dileklerimizin gerçekleşmesini sağlasın. Güzelliklere doğru yol almamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER