Habertürk 17.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (17 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, aşk hayatları ile alakalı mevzularda karşılarındaki kişinin ne kadar ciddi olduğunu sorgulama gereği duyabileceklerini söylüyor.

Koç burcu 17 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (17 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar, saat 11:55 itibariyle Güneş ve Neptün gezegenleri gökyüzünde kavuşmuş olacak. Bu yansıma, hedeflerinizi gerçekleştirme, sosyalleşerek liderlik gücünüzü açığa çıkarma, kendinizle alakalı her şeyi yüceltme ve cazip hale getirme arzunuzun göstergesidir. Çünkü yaşamınızla alakalı kafanızın ve yüreğinizin içinde gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz vardır. Bu hayallerin bir kısmının gerçek dünya ile ilgisi olmayabilir. Ancak bugün bunun bir önemi yoktur. Sizin isteğiniz umutlarınızı yüksek tutmaktır. Bu enerji günlük hayatta kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Günün ikinci enerjisi, Venüs-Chiron arasındaki görünümdür. Duygusal konularda ilgiye, sevilmeye, el üstünde tutulmaya fazlasıyla ihtiyaç duymanız anlamındadır. Bunları bulduğunuz takdirde her konuda başarılı olacağına inanırsınız.

Güce en fazla ihtiyaç duyulan alan toplumsal konumunuzdur. Adınızdan söz edilsin istersiniz. Özellikle otoritelerin sizi desteklemesi hoşunuza gidebilir. Beklediğiniz fırsatların ayağınıza gelmesi halinde içinizde saklı tuttuğunuz her güzelliği dışa yansıtabileceğinizi bilirsiniz. Heveslisinizdir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta bir hedefinizin, planınızın mutlaka olması gereğidir. Aşk hayatınızla alakalı mevzularda ise, karşınızdaki kişiyi gözlem altına alarak ne kadar ciddi olduğunu sorgulama gereği duyabilirsiniz. Size göre henüz taşlar yerine oturmamaktadır.

Esenlik dolu bir gün geçirmeniz dileğimle. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER