Habertürk 18.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, diğer insanlara nasıl yaklaşmaları, nasıl sağlıklı ilişkiler kurmaları gerektiği konusunda düşünmelerini tavsiye ediyor.

Koç burcu 18 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Sevgili Koçlar Cuma günümüz önemli bir görünümün etkisi altında başlıyor. Burcunuzda ilerleyen Merkür, karşıt burcunuz Terazide seyrini sürdüren Satürn gezegeniyle saat 15:54 de karşı karşıya geliyor. Bu oluşum, dış imajınız, eğilimleriniz, yeni başlangıçlarınız, tavırlarınız ve yapmayı düşündükleriniz ile dış dünyanın sizden beklentileri arasındaki dengeyi kurmanız açısından son derece önemlidir.

Kısaca özetlersek sizin istekleriniz, ihtiyaçlarınız mı önemli yoksa diğer insanların sizden beklentisi mi? Bu sorunun cevabı doğal olarak bir gerilim oluşturabilir. Peki bu enerji altında neler yapılmalı? Öncelikle, kendi kişisel kimliğinizi gözden geçirmeli, kendinizi insanlara nasıl ifade ediyorsunuz bu saptanmalı, kendinizi ortaya koyma gücünüzü yeniden ele almalı, diğer insanlara nasıl yaklaşmalı ve sağlıklı bir ilişki kurulmalı bunu düşünmelisiniz.

Güç kazanmanız, sevgi bulmanız ve zorlukları kolaylıkla aşabilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER