Habertürk 18.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, bir türlü yoluna sokamadıkları olaylara daha iyimser gözle bakacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz, Ay-Yay etkisi altında başlamakta. Bugün inanmanın, ayrıntılar üzerinde durmadan bütüne bakmanın günü. Sizi üzen veya mutlu eden herşeyi kendinizce anlamlandırma gününüz. Bu anlamlandırmada akıl olgusundan ziyade maneviyata önem vermemiz mümkün. İkiyüzlülükten, ayrımcılıktan uzak durmak istiyoruz. Kimi zaman çok bilmiş gibi davranabiliriz bazen de sevgi olgusu içinde dünyayı kucaklayabiliriz. Saat 10:19 itibariyle Mars-Chiron arasındaki olumlu görünüm sayesinde, maddi alemin tasası, hırsından ziyade inancımızı ön planda tutarak ilerleyebiliriz. Olabildiğince cömert ve olabildiğince açık görüşlü ve bizimle aynı doğrultuda düşünmeyen kişilere bile gülümseyerek bakmakta fayda var.

Saat 14:42 Ay-Satürn etkisi altında büyüklük ve üstünlük taslamak yerine, tevazu içinde yaşamanın ruhsal huzurunu tadabiliriz. Olamadıklarımız, olduramadıklarımız, bir türlü rayına oturtamadıklarımız için iyimser bir bakış açısıyla hareket etmeyi deneyebiliriz. Yolculuklar yaparak, insanlar tanıyarak, okuyarak öğrenerek kendi içimizdeki öze ulaşmayı, farklılıklarımıza rağmen birbirimizi sevmeyi deneyimleyebiliriz. O zaman gelin bugün yaşadığımız her anın tadını çıkaralım ve nefes almanın şükrünü içimizde duyalım. Ne dersiniz?

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER