Habertürk 19.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, ilişkisinde sorun yaşayanlarını huzuru dışarıda arayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar Ay-Yay burcu geçişinin son günündeyiz. Saat 17:18 boşluk etkisi başlayana dek, hayatı biraz daha yaşanabilir yanlarıyla görmekten zevk alabilirsiniz. Arkadaşlık bağlarınız sizin için değerli. Ciddi ilişkisiyle ilgili konularda bazı zamanlar kafası oldukça karışanlarınız bir de iletişimsel sorunlar nedeniyle kendilerini keyifsiz hissedebilirler. Bu durum ancak ve ancak arkadaşça paylaşımlarla son bulabilir. Eğer bunu beraberliğinizde sağlamanız güç ise, huzuru dışarıda aramanız gayet doğaldır.

17:18-23:16 arasında Ay boşlukta olacağından, duygusal açıdan geriye çekilerek, iç dünyanızı, ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Hassasiyetiniz oldukça yüksektir. Bazılarınız sevgi alışverişinizde, şefkatli yaklaşımlar gösterebilen kişilere yönelebilirsiniz. Bağlandığınız kişilerden kolayca vazgeçemez. Dışta sert gözüküyor olsanız bile iç dünyanız oldukça hassastır. Fakat bunu göstermekten kaçınabilirsiniz.

Saat 23:16 sonrası Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, hakimiyet duygunuzu güçlendiricidir. Ancak Neptünle olan olumlu görünüm rahatlatıcıdır. Kitap okumak, müzik dinlemek, sanatsal konular üzerinde düşünmek böyle bir etki altında huzur vericidir.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER