Habertürk 19.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, aşk konularında kendilerini gözden geçirmeleri ve yanlışlarını dürüst bir şekilde ele almaları gerektiğini söylüyor.

Koç burcu 19 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında devam edecek aşk evinizin yöneticisi Güneşin Balık burcundaki seyir etkinliği altında, egonuzu geriye çekerek, kendi ihtiyaçlarınızdan ziyade karşınızdaki kişiye göre hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Tabi ki doğanız gereği öncü ve ateşli bir kimliğe sahip olduğunuz için bu şekilde hareket etmeniz ve düşünmeniz kimileriniz için oldukça zordur. Bu zorluk nedeniyle, bu dönemi farklı şekilde ele almanız ve değerlendirmeniz mümkündür. İlişkisi sağlam temellere dayalı ve partneriyle mutluluğu yakalamış bir Koç bu dönemi, sevdiği kişiye karşı özverili davranarak, ona yardımcı olmaya çalışarak ve gerekirse kendi isteklerinden fedakarlık ederek geçirebilir. Bunun tam tersi sadece bireysel arzularını temel almaktan hoşlanan ve açıkçası ilişkisi pek umrunda olmayan bir Koç ise geriye çekilerek, kendini ele vermekten ziyade karşısındaki kişide soru işaretleri uyandırmayı tercih edebilir. Hatta kimi zaman, gizli ve yasak olanın güzelliğine kapılarak, uzun süreli olmasından ziyade, gelir geçer türü aşklar yaşayabilir.

Aşkın elinde tutsak olmak yerine güzelliklerini ve keyfini çıkarmak isteğiyle dolu olduğu için, partnerinin ne düşündüğü veya ne hissettiği onun için önemli olmayabilir. O doğasına uygun şekilde davranmaktadır ve kimliğini bu şekilde ifade etmekle kendini mutlu hissetmektedir. Bu tarihler arasında ilişkisinde sorun olan Koçların yapması gereken herşeyden önce geri planda kendilerini gözden geçirmeleri ve yanlışlarınızı dürüst bir şekilde ele almalarıdır. Fakat Güneş Balık burcunda ilerlediği için kimi Koçların bunu yapmak yerine problemlerin üstünü sıvazlamaları mümkündür. Beraberliği olmayanlar açısından bu dönemin anlamı ise çok daha farklıdır. Aşk konusunda kısıtlamalar, endişelerden ziyade romantik paylaşımlarda bulunabileceğiniz, size farklı bir dünyanın kapılarını açabilecek, sizi kısıtlamaktan ziyade kendisine bağlayabilecek kişileri tercih etmenizdir. Bu kişi bireysel egonuzu törpülemeli size yoğun hisler beslemeli fakat asla hesap sormamalı, bugüne dek yaşamadığınız özel duyguları hissettirmeli ve cinsel anlamda uç noktalara çıkarabilmelidir. Gördüğünüz gibi bu tarihler arasında Güneşin yani öz benliğinizin ifade tarzı gizli kapaklı hareket etmeye yönelik ve aşk konusunda değişkenlik arzetmekte.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER