Habertürk 02.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, içinde bulundukları çevre ve kendileri arasında gerçekçi bir bağ kurabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar 2 Haziran saat 00:02 İkizler burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00:16 da oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, gerçek bilgiye ulaşma arzunuzu yükseltiyor. Konuşma ve yazı yazma, iletişimin geçerli olduğu alanlarla bağlantıya geçerek bilgi toplama arzunuzun da göstergesi. Böylece içinde bulunduğunuz çevre ve kendiniz arasında gerçekçi bir bağ kurabilmeniz mümkün oluyor. Yakınınızda bulunan genç yaştaki kişilerle ilgili önemli haberler alabilir, onlarla ilgilenebilirsiniz. (evlilik, doğum, mezuniyet, iş girişimi, sağlık, yolculuk gibi) Eğitim hayatının da simgesi olan bu Tutulma, yaşınıza göre yıllar sonra yarım kalan eğitiminize kaldığınız yerden devam etmeniz veya ilk olarak eğitim hayatına adım atarak gelişiminiz anlamına gelebilir. Çevrenizi değiştirmeniz, yeni bir yer veya ortamda çalışmanız yönünde etkileyici olabilecek bu tutulma seyahatleri simgelediğini söyleyebiliriz. Bu yolculuklar öylesine hızlı bir kararla yapılır ki, aslında hiç aklınızda böyle bir şey yoktur. Yurtiçi yapılan seyahatler bunların arasında yer alıyor. Ayrıca bir dil öğrenme yönünde de etkili olacağını düşünüyorum.

Ticari konularda etkili olabilecek bu tutulma, yazılı her türlü belge ve kontratın yenilenmesi, oluşturulması yönünde de destekleyicidir. İletişim tarzınızda meydana gelen değişimler öğrenme, öğretme, mantıklı düşünme yönünde sizlere hız kazandırabilir. Şöyle bir toparlarsak bu Tutulma ile düşünce biçiminizden yakın çevrenize, konuşma biçiminizden faaliyetlere kadar bir çok alanda kendinizi aktif bir biçimde ifade edebilirsiniz. Kitap yayınlayabilir, iletişimle alakalı bir mesleğe adım atabilirsiniz. Bütün bu gelişmelerin hemen olmasını beklemeyiniz. Bunlar birkaç ay içinde gerçekleşecek gelişmelerdir. Hiç aklınızda olmayan yeniliklerin işaretidir. Ancak yeni bir kapı önünüzde aralanmıştır ve artık bu yeni gelişmelere kendinizi kapamanız, bunları reddetmeniz pek mümkün değildir. Evrensel yolculuğunuzda başlayacak iletişimsel ve çevresel gelişmelerin sizin için olumlu olacağını hissedin yeter.

Bir şeyin bitip yeni bir şeyin başladığı Tutulmalar bana göre gelişimin işaretçisidir. Kaldı ki bu tutulmanın dispozitör gücü Merkürün İkizler burcunda seyrine başlaması da bu hızlılığın bir göstergesi olarak bize ışık sunmaktadır. Akışına bırakın kendinizi ve önünüze gelen gelişmeleri iyi izleyin, etrafınızla teması sürdürün, dinleyin ve başka fikirlere açık olun. Bu tutulma İkizler-Yay burç aksı üzerinde iki yıl boyunca devam edecek ve yaşamınızı çevresel anlamda değişime uğratarak size yeni yollar, insanlar, çevre edinmenizde yardımcı olacak.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER