Habertürk 02.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, aşk ilişkilerinde bağımsızlıklarına önem verebileceklerini söylüyor.

Koç burcu 02 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Sevgili Koçlar, 2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek ciddi ilişkiler ve evlilik evinizin yönetici gezegeni Venüs, bağımsızlığınıza özel önem vermeniz, sosyalleşmek, arkadaşlık merkezli ilişkileri tercih etmeniz yönünde sizi destekleyicidir. Bu enerji bekar Koçların sıra dışı ilişki yaşama heveslerini canlandırabilir.Sevgilinizle öncelikle arkadaş olmayı isteyebilirsiniz. Özgürlük ihtiyacı bu dönemde özellikle ilişkilerde fazlasıyla önemsendiğinden, sevgilinizin size anlayış göstermesi gerekir. Yani siz kendi istediğiniz şekilde ilişkinizi yaşamak isterken, sevgilinizin müdahalede bulunması, ilgi ve sevgi beklemesi rahatsızlık verici olabilir.

İlişkisi sağlam temele oturmuş, sevgi birliği sağlam olan Koçlar bu dönemde, partnerleriyle arkadaşlık olgusunu ön planda tutarak birlikte aktivitelerde bulunabilir, ortak zevklerinin tadını beraberce çıkarabilirler. Sosyal hayatın içinde, dostlarıyla birlikte paylaşımda bulunmak onlar için vazgeçilmez bir zevktir. İlişkisi olmayan Koçlar ise, bu dönemde ortak arkadaşları vasıtasıyla yeni bir kişiyle tanışabilir veya bir grup içinde ortak bir gayede buluştukları sırada birbirlerine karşı çekim hissedebilirler. Sürpriz aşklar genelde bu enerji altında sıkça görülür. Ortak olarak iş yaptığınız bir kişiyle özel bir yakınlık yaşamanız mümkündür. Kurulan özel arkadaşlıklarda, duygulardan ziyade mantık ön plandadır. Şöyle bir toparlarsak, zevkli arkadaşlıklar, grup faaliyetleri vasıtasıyla tanışımlar, partnerinizle birlikte aynı hedef doğrultusunda ortak girişimlerde bulunmak, birbirinize yardımcı olmak, beklenmedik sürpriz bir beraberliğin yeniden başlaması veya daha önceden birlikte olduğunuz bir kişinin yeniden karşınıza çıkması ani ve oldukça hoş karşılaşmalar yaşanabilir. Genel olarak bu enerjinin yaşatabileceği gelişmeler bu yöndedir.

Bir Koç her konuda bireysel kimliğine sahip çıkmaktan hoşlanan bir burç mensubu olduğundan, bu dönemde birlikte olduğunuz kişinin, size aşırı bağımlı olması ve denetlemesi hoşunuza gitmeyebilir. Oysaki sizin isteğiniz yeri geldiğinde beraber, yeri geldiğinde istediğiniz şekilde davranmaktır. Bu enerjinin bir başka yansıması ise, ilişkinizin al gülüm ver gülüm hesabı içinde sürmesi gerektiğini düşünmenizdir. Çünkü bu tarihler arasında bireysel özgürlüğünüze fazlaca değer verebilir ve ön planda tutabilirsiniz. Eşinizden beklediğiniz tek şey, sizinle önce arkadaş olmayı başarmasıdır. Örneğin bu tarihlerde ilişkisi olmayan Koçlar, evlenmiş ayrılmış ve çocuğu bulunan biriyle arkadaşlık kurabilir ve onu çekici bulabilirler. Farklı türden ilişkilere açık olacağınız bu süreçte, farklı ve sıra dışı ilişkilere meyilli olduğunuz için bu türden birliktelikler yaşanması mümkündür. Benim bu enerji altında sizlere tavsiyem, ne olursa olsun öncelikle evliliğinizi veya süregelen ilişkinizi riske atmadan önce, beraberliğinizin kalitesiyle alakalı olarak düşünmenizdir. Eğer çoktan beri sorunları olan birliktelik yaşıyorsanız doğal olarak Venüs Kova sürecinde birbirinizden uzaklaşmanız ve deneyimsel davranmanız mümkün olacağından eşinizin gayet anlayışlı davranması gerekmektedir. Bu durumda sizin de, iyi düşünmeniz lazımdır. Bir de unutmayalım,

12 Mart tarihinde Uranüs Koç burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu nedenle Venüs-Kova geçişinde üzerinizde baskı kuran, işlevini çoktan kaybetmiş ve sizin açınızdan bir anlamı kalmamış bir ilişki sona erebilir. Ancak her iki taraf da hala birbirini seviyorsa, eşleşim haritalarında Uranüs-Venüs arasında olumsuz bir enerji alışverişi yoksa birbirinizin farklılıklarına lütfen saygı duyunuz. Tam tersi bir durum söz konusu ise bu beraberlik bir kriz dönemine girmiş diyebilirim.

Not: Sevgili Koçlar Venüs-Kova burcu geçişi parasal konularda da etkilidir. Fırsat bulduğunuzda Mart Aylık Yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER