Habertürk 02.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, yatırım ya da maddi girişimde bulunmak için yarının daha uygun olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar saat 08:59 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, siz aktif koçlar için dizginleyici ve ancak sağlam olana yönelmeniz anlamında destekleyicidir. Çünkü bu etki altında acele hareket etmek neredeyse imkansızdır. Temkinlilik dolu bir etki yaratır. Aslında şöyle bir düşünürseniz parayla alakalı yaşam alanınızda ilerleyen Ay, tutumluluk yaratıcı ve parayı çoğaltmak isteği içinde hareket etmenin karşılığıdır.

Koç burcu mensupları ise içlerinden geldiği gibi hareket etmekten hoşlanan özel kişiler olduklarından bu enerjinin etkisi altında ekonomik düşünmek zorundadırlar. Bugün yatırım yapmayı veya herhangi bir konuda maddi girişimde bulunmayı düşünüyorsanız, bunu yapmanızda bir sakınca yoktur çünkü cebinizdeki paranın ne kadar önemli olduğunu bildiğiniz için yanlış adım atmamaya dikkat ederseniz. Ancak küçülen Ay etkisi altındayız. Yarın yeniay doğacak. Bence beklerseniz daha iyi olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER