Habertürk 20.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Koçlara bugün, ileriye yönelik hedefleri ile ilgili olarak görüşmeler, yolculuklar yapabileceklerini söylüyor.

KOÇ burcu 20 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 10:44 itibariyle etkili olmaya başlayan Ay-Kuzey düğüm olumlu görünümüdür. Bu görünüm, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek amaçlı yolculukların ve görüşmelerin işaretçisidir. Yetenekli olduğunuz konularda başkalarına faydalı olmanızı, olumlu bir bakışı açısıyla ilerlemenizi sağlar. Cesaret duygunuzu çoğaltarak, yüreğinizin içindeki korkularınızı kahkahaya dönüştürür. Yeni olanla temasınızı arttırır, açık sözlü bir şekilde iletişimde bulunmanız için sizi itekler. Görülüyor ki, bugün fikirlerinizi insanlarla olumlu manada paylaşabilecek güce sahipsiniz.

Saat 22:01 itibariyle Ay-Güneş ile olumlu bir görünüm yapacak. Sosyal ilişkilerinizde aktif, paylaşıma açık ve cesaretle kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Başkalarıyla görüş alışverişinde bulunmaktan son derece hoşlanabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda hangi mevzuda konuşulsa, o konuda fikrinizi ortaya koymak istersiniz. Ayrıca toplumsal olaylara da karşı duyarlısınızdır.

Saat 23:22-23:45 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, inancınızı güçlendiren telkinlerde bulunmak ve yenilik anlamında düşündüğünüz işleri gözden geçirme yönünde gayet olumludur.

Yeni haftanın sizlere bol şans getirmesi ve huzurlu kılması dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER