Habertürk 20.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, hayatın her alanında güvence duygusu ve refah içinde yaşama arzusunun yükselişe geçeceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar Cuma günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki saat 08:34 Ay-Venüs, ikincisi saat 10:05 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, hayatın her alanında güvence duygusu, refah yaşama arzusu yükselişe geçmekte. Özellikle mesleki ve toplumsal anlamda yükselişe geçmenin yolunun parayla alakalı olduğunun bilincindesiniz. Bu görünüm sizi aklı başında hareket etmeniz, ilişkilerinize dikkat etmeniz yolunda destekleyicidir.

Saat 09:56 Venüs-Chiron olumlu görünümü kişinin maddi-manevi güvenliğini sağlamak üzere öğrenmeye, kendini geliştirmeye olan inancının simgesidir. Üst boyutlarda düşünmeye, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmaya çalışır. Hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileri ve aklıyla algılamaya çalışır. Sorunlarını gözünde büyütmeden gerçek olanın peşine düşer. Egosunun esiri olmaz, hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla yakından ilgilenir. Başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamaya çalışır.

Saat 11:12 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu, iş hayatı ve maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sizi sabırlı olmaya çağrıyor. Çünkü bu sabır hem sizi yanlıştan koruyucu hem de gereksiz hırslar yüzünden kaybetmenizin önüne geçicidir.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm, mesleki ve toplumsal anlamdaki hedeflerinizi gerçek hayatta uygulamanız adına güç elde etmiş oluyorsunuz. Fakat bu gücü yanlış alanda değerlendirmemek için bilinçli davranmalısınız. Yeteneklerinizi ve bugüne dek öğrendiklerinizi toplum önünde ispat etmeye kendinizi hazırlamalısınız. Böylece maddi açıdan refaha kavuşabilirsiniz.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER