Habertürk 21.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Koçlara bugün, eş veya iş ortakları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceklerini söylüyor.

KOÇ burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda seyredecek Mars, beraberliklerin güçlü bir iletişimle başlaması ve devam edebilmesi dönemi olarak önem taşır. Ancak duygular geri planda kaldığı için gayet hızlı gelişip biten aşklar yaşanabilir. Karşı cins tarafından kolayca uyarılan zihin, tutarlılık ve süreklilik sağlanmadığı takdirde çabucak bitebilir. İlişkisi sağlam yürümekte olan çiftler açısında bu süreçte bir problem çıkmaz. Sonuçta bu çiftler anlaşma yolunu mutlaka bulabilirler. Çünkü birbirlerini gayet iyi tanıyorlardır. Fakat ilişkisi yeni başlayanların bu durumda dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü beraberliğin kökleşmesi için zamana olan ihtiyaç fazla. Özellikle 22, 28 Haziran tarihleri zorlayıcı gözüküyor.

21 Haziran tarihine kadar kazanç evinizde seyrini sürdürecek Mars, parasal konular üzerinde amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirme, kaynaklarınızı endişeden uzak verimli bir şekilde değerlendirme anlamında etkilidir. Eş veya iş ortağınızla alakalı konularda daha dikkatli ancak bir o kadar da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu enerji maddecilik ve kişinin kendi değerini sahip olduklarıyla ölçmesi şeklinde bir yansıma yaratabilir. Risk en aza indirgenir. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER