Habertürk 21.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, karşı cinsle oldukça mantıklı iletişimde bulunacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, kısa süreli birliktelikler yani flört türü ilişkiler üzerinde etkili olup, karşı cinsle arkadaşça, zeki, konuşkan, çok yönlü, meraklı, sezgili ve oldukça mantıklı bir şekilde irtibatta bulunacağınızı söyleyebiliriz. Birlikte olduğunuz veya yeni tanışacağınız kişiyi tüm yönleriyle incelemek, böylece merak duygunuzu tatmin etmek istersiniz. Kısaca partnerinizi her yönüyle algılamak ve tanımak arzusu bu tarihler arasında belirliğin bir şekilde artabilir. Yeni tanışmalarda önem verdiğiniz bir diğer husus, karşınızdaki kişinin hayata bakış açısı, kültür düzeyi ve nelerden zevk aldığıdır. Eğer bütün bunlar sizin kafanızın içindeki kriterlere uyuyorsa o zaman paylaşımda bulunmak size fazlasıyla zevk verebilir. Anlaşmak bu zaman dilimi içinde gayet önemli diyebiliriz. Ve her şeyden önemlisi arkadaşlık etmek. Kısa yolculuklar yine bu tarihler arasında fazlasıyla görülebilir. Bu yolculuklarda yeni insanlarla tanışmak size keyif katabilir. Yeni düşünceleri ve fikirleri öğrenip bunları dağarcığınıza katmak, daha sonra başkalarıyla paylaşmak onların bu konularda ne düşündüğünü öğrenmek zevkli olabilir.

Ben bu dönemin sizlere apayrı heyecanlar katabileceğini düşünüyorum. Bir Koç zaten bulunduğu ortamlarda daima sevilen, neşeli bulunan, hareketli yapısıyla ilgi uyandıran kişilerdir. O nedenle aşk evinizin bu tarihlerde epeyce canlanacağını söylemek mümkündür. Davranışlarınız bakımından zekanız apaçık meydandadır. Sizinle konuşmak, ilişkiniz varsa partneriniz, yoksa yeni tanışacağınız kişi için fevkalade hoştur. Çünkü öylesine ateşli ve öylesine öncü davranırsınız ki, hani üzerinizde şeytan tüyü var desek inanın doğrudur. Yalnız yorumun başında da söylediğim gibi, bu enerji aşk ve kısa dönem ilişkiler açısından etkiliydi. Onun için beraberliklerin çabuk başlaması bitmesi gayet mümkündür. Bu süreçte önemli olan hareketliliktir. Tekdüze bir ilişki veya ağır seyreden bir aşk size hoş gelmez. Çünkü sürekli bir şeylerle meşgulsünüzdür, hatta enerjinizi kimi zaman sırf bu yüzden kolayca harcayabilirsiniz. Ne kadar çok insanla temasa geçerseniz, ne kadar çok kişiyi tanırsanız o denli mutlu olmanız mümkündür. Bu geçişin Mayıs ayında etkili olan tarihleri 22-25-27 Mayıs olarak dikkat çekiyor. Özelikle 22 ve 27 Mayısta hayal kırıklığı yaşamamak ve üzülmemek için ilişkinizi ve birlikte olduğunuz kişiyi iyi gözlemlemekte fayda var.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER