Habertürk 21.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, hayatlarındaki hemen hemen tüm konularla ilgili olarak aklı başında hareket etmeyi öneriyor.

Koç burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar yeni haftamız Saat 00:43 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Mars kavuşumu ile başlıyor. Arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere tanıdığınız tüm kişiler, aynı amacı paylaştığınız insanlarla olan her türlü bağlantınızda kendinizi kabul ettirme arzunuz yükselişe geçer. İnsan böyle bir etki altında düşüncelerini hem eylem hem de sözel olarak ifade etmekte bir sakınca görmez. Ancak bu ifade tarzında egonuz fazlasıyla ön planda olacağı için, karşı tarafın ne düşüneceğini veya size kendince cevap vereceğini iyi hesap etmelisiniz. Tabii ki isteklerinizi söyleyeceksiniz, hatta haksızlıklarla mücadele edeceksiniz. Fakat bunu yaparken konuşma dilinizi çok iyi ayarlamalısınız. Telaşlı ve sinirli konuşmak, sizi haklı iken sizi haksız duruma düşürmesin. Dikkatli olalım ve bilinçli bir iletişimde bulunalım.
Saat 03:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşum kişiyi geçmişe doğru çekerek fikirlerini mutlaka kabul ettirme ve insanları etkileme yolunda itekleyebilir. Hani bazen olaylar istediğimiz gibi gelişsin diye, bir durumu bir olayı farklı şekilde ifade ederiz, süsleriz veya abartırız. Ancak söylediklerinizle, yapacaklarınız uyumlu değilse daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Yaratıcı hayal gücümüzü besleyen ve amaçlarımız için harekete geçiren bu enerjiyi olumlu yönde kullanmak için dürüst davranmaya özen göstermelisiniz. Yani gerçekleri saptırmadan, olduğu haliyle ifade etmenizde fayda var.

Saat 06:17 Mars-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşumun etkisi altında, idealleriniz doğrultusunda mücadele arzunuz büyür. Ancak hassasiyet doruktadır. İnsan karşısına çıkan teklifleri veya kişileri gerçekçi bir biçimde algılamakta zorluk çekebilir. Yön duygusu zayıflayacağı için seçimlerini yaparken yanlış değerlendirmede bulunabilir. Dikkatlice düşünmek ve kimlerle iş birliği yaptığımızı iyi bilmemiz lazımdır. Bu üç oluşum gösteriyor ki, bugünlerde sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere, siyasi amaçlarınız, projeleriniz, toplumsal hareketleriniz, ortaklıklarınız, karşı cinsle olan arkadaşlıklarınız, işverenlerinizle olan irtibatınız, kurumlarla olan temaslarınız, geleceğe dönük beklentileriniz konusunda mutlaka bilinçli düşünmek, gerginliğe düşmemeniz, duruma göre aklı başında hareket etmeniz son derece faydalı olur.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER