Habertürk 22.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, görünen gerçeklerin altındaki sırlara ve bilinmezliklere ulaşmak isteyebileceklerini söylüyor.

Koç burcu 22 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Sevgili Koçlar Ay-Akrep burcu seyri altında güne uyanırken, bizden hiçbir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç hoşlanmayız. Çünkü böyle bir enerji altında duygularımız oldukça derin ve tutkularımız fazlasıyla yoğundur. İsteriz ki, sahip olduğumuz her şey bizim olsun ve hatta bizden hiç uzaklaşmasın. Bu nasıl olacaktır? Tabii ki sevdiğimiz ne varsa onu abluka altına alarak. Gerekirse elimizde sımsıkı tutmaya çalışarak.

Böyle hareket etmemizin bir başka nedeni, kaybetme korkumuzdur. Ya sevdiğimiz bir başkasıyla olursa, ya inandığımız her şey yalansa, ya güvendiğimiz dağlara kar yağarsa. İşte bütün bunları yaşamamak için görünen gerçeklerin ardındaki sırlara, bilinmezliklere ulaşmak isteriz. Kaybetmek, sevdiğimiz her şeyden uzak durmak anlamına gelir bizim için. O yüzden de gün içinde daha bir gergin oluruz. Bu ister özel, ister iş ortaklığı veya tamamen cinsel anlamdaki paylaşımları içersin fark etmez. Benim olan benimdir cümlesini sık sık tekrarlayabiliriz. Özellikle sabah saatlerinde Ay-Pluto arasındaki görünüm, yukarıdaki şekilde düşünmemiz anlamında fazlasıyla yoğundur.

Gücünüzü her alanda gösterebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER