Habertürk 22.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, eğer bir şeyler ters gidiyorsa bugünün enerjisinin yeniden ayarlamalarda bulunmak için onları destekleyeceğini söylüyor.

Koç burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar Salı günümüz Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında başlıyor. İlişkiler ön planda. Başkalarıyla iyi geçinme arzumuz gayet yüksek. Bu bakış açısı sabah saatlerini huzurlu bir şekilde geçirmemiz açısından bizi desteklemekte. Saat 10:35-11:29 arasında kısa bir süre boşlukta kalacak Ay etkisi altında ortaklaşa hareket etme zorunluluğu bizi rahatsız etse de, üstesinden gelebilmemiz mümkün. En azından politik davranabiliriz. Ay boşluğa girmeden önce yöneticiniz Mars ile olumlu bir görünüm yapacağı için bir sorun çıkması nadirdir. Saat 11:09 Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşum sezgilerinizi güçlendiricidir. Bu sayede arkanızdan oynanan oyunları, fiziksel-ruhsal manada sizi rahatsız eden durumları tespit edebilirsiniz. Mistik konular üzerinde çalışabilir, zihninizi birikmiş negatif enerjilerden temizleyebilirsiniz. Bilincinizi kuvvetlendirme, iletişiminizi güçlendirme anlamındaki ritüellerle uğraşabilirsiniz. Böylece kendi kendinizin şifacısı ve rehberi olabilirsiniz.

Saat 11:29 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, görünenlerin ardındaki gerçekleri daha fazla önemsemenizi sağlıyor. Sezgiler bu enerji sayesinde güçleniyor. Eğer bir şeyler ters gidiyorsa bu enerji yeniden ayarlamalarda bulunabilmeniz anlamında sizi destekliyor. İç güdüsel olarak hırsımızı körüklediği için, ideallerimize sahip çıkma arzumuz büyüyor. Durumumuzu kayıp-kazanç anlamında gözden geçirmeye başlıyoruz. Daha dikkatli çalıştığımız için bizi kimsenin yanıltmasına izin vermiyoruz. Kısaca kötü giden her şeye dur demek istiyoruz.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER