Habertürk 23.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, yenilik anlamındaki kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini öneriyor.

Koç burcu 23 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Sevgili Koçlar Ay-Akrep burcu seyrinin son günündeyiz. Saat 09.42 itibariyle yöneticiniz Mars ile görünüm yapacak Ay, hırsımızı körüklüyor ancak Balık burcunda ilerleyen Mars ile mücadele gücünüz çok yüksek olmadığı için hedefinize varmakta iki misli yorulabilirsiniz. İşlerini oluruna bıraksanız bir türlü bırakmasınız bir türlüdür. Saat 15:09 Ay-Venüs ile görünüm oluşturduğunda tutkunuz oldukça derindir. Arkadaşlık kurmak, yeni insanlarla tanışmak arzunuz büyür. Barış sever düşünürsünüz. Toplumsal ilişkilerinizde daha aktifsinizdir. Güzel bir dünya özlemi yüreğinizde yoğunlaşır. Bu öyle bir dünya olmalıdır ki, herkes birbirine değer versin ve herkes mutlu olsun. Saat 22:08 de Ay Neptünle zorlu bir görünüm yaparken, kendi içinizdeki hayal kırıklıkları su yüzüne çıkar. Huzur ve mutluluk arzunuz iyice artar. Yeni bir sayfadan hayata bakma ihtiyacı duyarsınız.

Saat 22:08-22:45 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre, hem günü şöyle bir kafanızın içinde gözden geçirmeniz hem de elinizden geldiğince gerginlikten uzak bir şekilde geceyi geçirmeniz anlamında değerlendirilirse tabii ki faydalı olacaktır. Saat 23:55 sonrası Ayın Yay burcunda ilerlemesi ve ardından Uranüsle yapacağı görünüm özgür düşünce, farklı bir yaşam kurma hevesiyle ertesi güne uyanmanızı sağlayıcıdır.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER