Habertürk 23.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, emin adımlarla birikim yapmaları durumunda arzuladıkları güzelliklere sahip olabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar yeni hafta Kova burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Ancak günün en önemli enerjisi saat 11:25 de, güçlü Venüsün Mars ile kavuşumudur. Boğa burcunda gerçekleşen bu birleşme banka ve emlak piyasasında çalışanlar ve komisyoncular için biçilmiş kaftan bir enerji. Sağlam karar verebilmek adına iyi bir gün diyebiliriz. Dengeli ve kontrollü davranışlarınız, ne yaptığınızı bilen duruşunuzla bugün manevi anlamda kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Sanatçılar açısından günün kazanç getirici olması ilerisi adına yeni ve güvenli bir temel atılması anlamında gayet olumlu buluyorum. Eğer sunumunu yapmak istediğiniz çalışmalar varsa günlük enerjiniz sizler için gayet olumlu bir dönemin işaretçisidir.

Kaliteli, uzun ömürlü ve ekonomik olanağa sahiplenmeniz adına sizi aydınlatıcıdır. Kendinizi gözden geçirme ve geliştirme anlamında, kaynaklarınızı endişeden uzak bir şekilde değerlendirme yönünde bugün şansınız yüksektir. Maddecilik ve sahip olduklarınızı sakınma ihtiyacı duymanız doğaldır. Ancak bu güvence peşinde koşan bireyin otomatik davranış biçimidir. Ben bu kavuşumu Haziran ayında başlayacak Jüpiter Boğa burcu geçişinin ön güzelliği olarak yorumluyorum. Yavaş ve emin adımlarla, sağlam bir temel üzerine birikim yapmanız halinde arzu ettiğiniz güzelliklere sahip olacağınızı düşünüyorum. Ayrıca bonkör Koçların, bütçelerini düzenlemelerinde bu kavuşumun epeyce etkili olacağı kanaatindeyim.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER