Habertürk 24.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, empati güçlerinin oldukça yoğun olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, saat 10:40 olana dek, doğaçlama tarzı konuşmalarınızla dikkat uyandırırsınız. Kimseye uymak gibi bir niyetiniz olmadığı için, tavırlarınız gayet doğaldır. Özgür düşünür, her şeyi çabucak kavrar, kendinize özgü şekilde yorumlarsınız.

Saat 10:40-15:23 arasında Ay boşlukta kalacaktır. İletişim ve haberleşmede gecikme, çevrenizle anlaşmada zorluk, yapılan işlerde gereksiz zaman kayıpları meydana gelebilir. Bazı kişiler veya bir takım sebeplerle işlerinizi yoluna koymakta sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İş yapmakta isteksizlik veya tam tersine çabucak bitirme arzunuz nedeniyle hatalar oluşması mümkündür. Sakin olmakta fayda var. Genel olarak bu saat dilimini zihinsel anlamda sizi sakinleştiren aktivitelerde bulunarak geçirebilirseniz tabii ki faydalıdır. Anı yanda birkaç şeyi birden düşünmemeye, yapmamaya gayret gösterin.

Saat 15:23 itibariyle Ay-Balık burcu seyri başlıyor ve saat 17:10 itibariyle Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Bu enerjiler, duygusal yönden güvence arzunuzun ve bilinmeyen durumlara hakim olma istekliliğinizin işareti. Ne olursa olsun düşlerinin peşinden gitmek isteyen kişi, aradığı huzura kavuşmak niyetindedir. Empati gücünüz oldukça yoğundur.

Saat 21:52 sonrası iç dünyamızdaki rahatlama arzusuna rağmen, isteklerimiz coşkulandırıyor bizi. Durup düşünüyoruz, olan bitenleri. Ancak gecenin ilerleyen saatinde ikilemde kalmamak için en iyi çare dinlenmek ve yüreğimizin içindeki huzuru hissetmek için sakinleşmek. Bu bizi ertesi güne pozitif anlamda hazırlayabilir.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER