Habertürk 25.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, her konuda aşırı duyarlı tepkiler göstermeden güven duygularını ayakta tutmalarını ve yollarında ilerlemelerini tavsiye ediyor.

Koç burcu 25 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar saat 01:27 itibariyle, Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşan sondördün etkisi altında yeni bir güne adım atmaktasınız. Bu oluşum, kendinizi aşabilmek, yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğunuz tüm endişelerden kurtulmak adına verdiğiniz çabaların, içinizdeki birlik bilincinin ve sizi olgunluğa eriştiren deneyimlerin geldiği son noktayı görebilmeniz açısından önem taşımaktadır. Sizler bugün duygusal ve ruhsal düzeyde yaşamın bir anlam ve önemi olduğunu hissetmek isteyebilirsiniz. Çünkü bu konulardaki gelişmeler, hem moral gücünüz açısından son derece önemli hem de yüreğinizdeki inancın büyümesinde etkilidir. Ancak bu gelişmeler olursa, yeniliklerde bulunabilir ve geleceğe aydınlık gözlerle bakabileceğinizin farkındasınız. Bu gelişme, ister bizzat sizi ilgilendiren konularda olsun, isterse aile üyelerinizle alakalı olsun farketmez. Yeter ki her şey olumlu gitsin ve içinizdeki umutlar yeşerebilsin diye düşünebilirsiniz.

Sondördün etkisinin astrolojik anlamı itibariyle, sizin istekleriniz ile hayatın gerçekleri arasındaki farkın tespit edilmesi ve durduğunuz yerin net olarak görülebilmesi açısından önem taşımaktadır. Bu etki altında yapılması gereken karmaşaya düşmeden, gerçeklerden uzaklaşmadan aşırı duyarlı tepkiler göstermeden güven duygunuzu ayakta tutmak ve yolunuzda ilerlemektir.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER