Habertürk 26.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, nedensiz gecikme ve tuhaflıkları doğal karşılamalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 26 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar Ay tüm gün boyunca boşlukta kalacaktır. Bu durumun yenilik anlamındaki işleri uygulamada engelleyici ve hassasiyet yaratıcı olduğunu günlük yorumları takip eden bir çok kişi bilmekte. Eğer işinizi bir ekip ile yürütüyorsanız bir araya gelmeniz ve başarılı bir çalışma çıkarmanız kolay olmayabilir. Aklınıza gelen bir planı uygulamak doğru sonuç vermeyebilir. Hedefinizi gerçekleştirme anlamında korkular duyabilirsiniz. Nedensiz oluşan gecikmeler ve tuhaflıklar normal sayılmalıdır. Size göre herşey kafanızın içinde oluşmuştur fakat nedense hala bazı eksikler durup durup karşınıza çıkmaktadır.

İşte bugün bütün bunlarla ilgili tekrar bir gözden geçirmede bulunmanız iyi olabilir. Çünkü eğer aksaklık yaratan noktaları tespit etmeden harekete geçmeye kalkışırsanız, daha sonra bunlarla tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma saat 03:36 olana dek, biraz önce sözünü ettiğimi konular üzerinde çalışmak, eksikleri saptamak, tekrar bir gözden geçirmek mümkündür. Böylece Cuma gününe daha huzur dolu adım atmak kolaylaşır.

Hayrınıza olan gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER