Habertürk 27.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, yenilik uygulamak istedikleri konularda aceleci davranmamalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, gün boyu burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Ay, kimlik duygunuzu iletişim gücünüzle birleştirerek dış dünyada ifade etmeye çalışmak, bağlantılarda bulunmak, özünüzü en olumlu ve parıltılı şekilde dünyaya göstermek hevesinizin işareti olarak ön plandadır. Saat 11:19 Ay-Uranüs kavuşumu oldukça hızlandırıcı bir enerji olarak öne çıkmanızı sağlıyor. Ancak kendinizi göstereceksiniz diye olur olmaz kararlarda bulunmayınız. Aceleci davranmadan önce yenilik uygulamak istediğiniz alan hakkında bilgi toplayınız.

Saat 15:31 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm sayesinde eğitim hayatında olanlar derslerinde başarı sağlarken, iş hayatında olanlar başarılı bir gün geçirebilirler. Hani derler ya, elimi nereye atsam bereketlendi diye. İşte böyle bir gün geçirmeye adaysınız. Yolculuklar bereketlendirici, yeni kurulan dostluklar heveslendirici ve girişimler umutlandırıcı olduğu için doğal olarak gün boyu kendinizi güvende hissetmeniz mümkün.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER