Habertürk 28.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Koçlara bugün, mesleki hayatları ile aileleri arasındaki dengeyi mutlaka kurmaları gerektiğini söylüyor.

KOÇ burcu 28 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar saat 08:19 itibariyle Güneş ve Pluto gezegenleri karşı karşıya geliyor. Bu enerji size, meslek hayatınızla, aileniz arasındaki dengeyi mutlaka kurmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Öncelikle kendinize güven duymanız kesinlikle şart. Hiçbir olumsuzluğun sizi yıldırmasına, pişmanlık yaratmasına ve yolunuzdan çevirmesine izin vermeyiniz. Ona göre kendinizi hazırlayınız ve geçmişle alakalı anıları, yaşanları, yanlışlıkları veya eksiklerinizi bir kenara koyarak sanki yeniden dünyaya gelmiş gibi önünüze bakınız. Bu enerjinin bir diğer etkisi ise, bugün verdiğiniz kararın ailevi konularda etkin olabileceğidir.

Yaptığınız seçim belki aile evinizden ayrılmanızı, yeni bir yaşam kurmanızı da destekleyici olabilir. Yalnız bu kopuş bugünkü enerjiler altında birdenbire ve ani dürtüler, baskılar sonucu erkene alınabilir. Öyle şeyler yaşanır ki siz, madem yeni bir yola adım attım o zaman bundan sonrasında da daha fazla özgür olacağım şekilde hayatımı düzenleyeyim diyebilirsiniz. Bu düşünce şekliniz bir anlamda doğru olsa da, gerçekten önünüzde büyük bir umut ışığı görüyorsanız bunu yapınız, tam tersi pişmanlık duyacaksanız bir anlamı kalmayacaktır. İyi düşününüz, sakin olunuz, kendinize güveniniz ve adımınızı atınız.

Sakin, tedbirli olabildiğince ılımlı bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER