Habertürk 28.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, ilişkilerinde sevgi birliği zedelenmiş ise ılımlı bir şekilde ne yapacaklarına karar vermelerini öneriyor.

Koç burcu 28 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Sevgili Koçlar yeni haftaya adım atarken bana göre günün en önemli enerjisi, Jüpiter ve Satürn arasındaki karşıtlıktır. Bu karşıtlık ne gibi bir sıkıntı doğurabilir. Bunu anlamak için her iki oluşumu da mercek altına almak gerekiyor. Burcunuz üzerinde seyrini sürdüren Jüpiter yaşamınızda yepyeni bir sayfa açmak ve özgür olmak isteğinizi gösteriyor. Ancak ciddi ilişkiniz veya iş ortaklığınız nedeniyle başkalarına uymak zorunluluğunuz var. İşte bu sıkıştırılmışlık doğal olarak sizleri rahatsız edebilir. Jüpiter ve Uranüsün bağımsız olmalısın diyen sesine karşılık Satürnün Dur diyen uyarısı gerilim yaratabilir. Zorunluluklar ve değişim Bugünkü karşıtlık gerçek anlamda bir değişim ve yenilenme için her şeyi bir kez daha gözden geçirmemizi söylüyor. Söz gelimi ayrılma aşamasında olan bazı Koçlar Satürn-Terazi burcu seyrinin başlamasıyla birdenbire evliliklerini kurtarma hareketine girişebilirler. Hani eskilerin deyimiyle şahdı şahbaz oldu derler ya aynen öyle. Hani anlaşamıyordunuz, hani bu evlilik bitmişti senin için, kendi yoluna gidecektin diye söyleyenlere, -vallahi ben de anlayamadım, ancak ayrılmaktan vazgeçtim diyebilirler. Bunları da normal karşılamak lazım. Ancak demin de söylediğim gibi, lütfen iyi düşününüz. Satürn geri hareketi hala sizi ilişkileriniz konusunda test etmeye devam ediyor.

Diğer bir örneği ele alalım. Birbirlerini seven ancak sorunları olan çiftler için bu karşıtlık ne anlama geliyor? Sen ve ben demek yerine, bizlik olgusu içinde problemlerle mücadele etmeleri gerektiği ortaya çıktı. Çünkü Satürn Terazi burcunda adil, tarafsız bir bakış açısıyla hareket edilmesi, geleneksel olanın korunması, düzen ve sorumlulukların mutlaka elbirliğiyle kabul edilmesi anlamında bir etki. Şimdi bu iki gezegeninin karşıtlığı oturup kendinizi, ilişkinizi gözden geçirmeniz gerektiğini söylüyor. Güven-güvensizlik, yaşam coşkunuz-mutsuzluk, kendinize olan inancınız-ilişkinin sınırları arasında değişen durumları gerginliğe düşmeden aklı başında bir şekilde gözlemlemeniz gerekiyor.Ancak böylece kendiniz ve beraberliğinizle ilgili doğru bir karar verebilirsiniz. İlişkisinde sevgi birliği zedelenmiş ve bir arada yaşamaları imkansız hale gelmiş çiftler ise, hem kendileri hem de partnerlerinin durumunu göz önüne alarak sakin ve ılımlı bir şekilde ne yapacaklarına karar vermeleri lazım. Ancak bu kavga ve çatışma anlamında olmamalıdır. Çünkü bunun kimseye bir yararı yok. Partnerinizin de bunu istemediğini söyleyebiliriz.

Sakin, aklı başında ve bilinçli yönde hareket edebilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER