Habertürk 28.04.2011

Koç burcu günlük yorumu (28 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, inançları ile zorlukların üstesinden gelebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 28 Nisan 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (28 Nisan 2011)

Sevgili Koçlar gün boyu boşlukta kalacak Ay, genel olarak ele aldığımızda sakinleştiricidir. Manevi konular üzerinde düşünmeyi sağladığı gibi, maruz kaldığınız zorlukları inancınızı yüksek tutarak aşabilmenizi destekleyicidir. Burada önemli olan elimizden geldiğince içsel bütünlük duygumuzu korumaktır. Bu, ancak kişinin hayatı sevmesi, kendine inanmasıyla mümkündür. Balık burcundaki boşluk saatleri aslında aradığınız huzuru, kendi içinizde bulabilmenizi sağlayan bir kuvvettir.

Sadece dikkat edeceğiniz husus, dış dünyanın karmaşası veya insanların tuhaflıklarını kendinize dert etmek yerine sakin bir şekilde günü geçirmektir. Ne durumda olursanız olun, boşluktaki saat diliminde yeni kararlar almamak lazımdır. Rutin işlerinizi bitirmeli, önemli işlerinizi yaparken, muhakkak kontrol etmelisiniz. Genel bir uyku hali ve dinlenme isteği ön planda olabilir. Bunu doğal karşılayınız.

Esenlik ve huzur içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER