Habertürk 29.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, coşkulu duyguların bazı konularda yanılgıya sürükleyebileceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar saat 13:27-16:01 arasında Ay Koç burcunun son derecelerinde boşlukta olacaktır. Duygularınızın coşkunluğu sizi bazı konularda yanılgıya sürükleyebilir. Güvenlik ihtiyacınız yüksek olduğundan kendinize ait her değeri savunursunuz. Ancak bunu yaparken, yumuşak bir dil kullanmanızı tavsiye ediyorum. Boşlukta, size yaklaşan kişilerin çok dikkatli olması, sizi sakinleştirmesi ve bu gerginliğinizi gidermeniz için destek olması gerekecektir.

Ayrıca, her şeyi ters tarafından görmek yerine elimizdeki güzellikleri de düşünmek gerekir. Saat 16:01 Ay-Boğa burcunda seyrine başladığında yani boşluktan çıkışıyla, biraz daha ferahlık bulmanız mümkündür. Sabahki gerginliğin yerini sakin ve olgun tavırlar almaya başlar. Yarınki işleriniz, muhakkak halletmeniz gereken ödemeleriniz veya alacaklarınız için yeni bir program yapmak gerekebilir. Duygusal açıdan ise durgunluk göze çarpabilir, sahip olduğunuz değerlerin kıymetini bilecek tarzda davranmak gerekebilir.

Saat 17:52 Ay-Neptün olumlu görünümü sayesinde hayatın mücadeleci, karmaşık hatta bazen çileden çıkarıcı yanlarını farklı açılardan ele alarak sakinlik içinde gözden geçirebilme kuvveti kazanabilirsiniz.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER